Ska du bygga nytt hus, renovera eller inreda?

Välkommen till BYGG.se! En sida för dig som står i begrepp att bygga nytt hus, renovera, inreda, få råd och tips i dina gör-det-själv-projekt och allt som hör till ditt hem. Hos oss hittar du bland annat:

83

Hustillverkare

82 948

Tjänsteföretag

220 000+

i vår Facebookgrupp

3 925

Husmodeller

4 381

Tomter till salu

694

Råd & Tips

Hustillverkare

Vill du bygga nytt hus?
Hitta ditt drömhus i vår databas med över 84 husleverantörer och 3900 husmodeller.

Se alla hustillverkare

Attefallshus

Söker du efter Attefallshus? Vi har samlat alla svenska attefallshus på 25 och 30 kvm där du kan jämföra och filtrera fram just det hus som passar din stil och pris. 

Se alla attefallshus

Om varje expert hittar du följande information:

  • Finansiell information
  • Anmärkningar
  • Omdömen
  • Tidigare projekt

Tomter till salu

Ska du bygga nytt hus? Sök tomter till salu.

Sök i vår databas med 4 381 st lediga tomter till salu för dig som vill bygga nytt hus. Vi har samlat tomter från mäklare, hustillverkare, kommuner och privatpersoner.

Råd & Tips

Gör som 220 000 andra,
gå med i vår grupp på facebook

Dela med dig av dina inredningsbilder, byggprojekt, ställ frågor och få hjälp i vår facebookgrupp Inredning & Bygg.
Inredning & Bygg är Sveriges 4:e största grupp på facebook. Välkommen du också!

Gå med

Vanliga frågor

Är du hemmafixare, proffs eller företag? BYGG.se finns till för att hjälpa dig hitta rätt leverantör, tillverkare, service eller kund.

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om våra tjänster.
Har du fler frågor? Kontakta oss gärna! 

BYGG.se är en sida för dig som ska bygga nytt hus, renovera, inreda, byta energikälla hemma och allt annat som hör till ditt boende. Vi har samlat byggföretag och information kring dem så att du enklare ska välja rätt till ditt projekt.

Står du i begrepp om att bygga ett nytt hus har vi samlat alla hustillverkare och alla husmodeller så du på ett enkelt sätt kan filtrera fram just de hus som passar ditt tycke och smak.

Vi har även samlat andra leverantörer som i vårt tycke är värda att ha i åtanke när du sätter igång med ditt nästa projekt.

BYGG.se är den främsta jämförelsetjänsten inom bygg och inredning. Här hittar du alla byggföretag du behöver vid renovering eller ombyggnad, hustillverkare och husleverantörer när du ska bygga nytt, samt andra företag verksamma inom bygg och inredning.

Vi har en komplett lista över alla seriösa byggföretag i Sverige så att du på ett smidigt sätt ska kunna hitta rätt service i närheten av dig.

Sök byggföretag och hustillverkare, läs omdömen, förfråga offerter och jämför priser genom vår tjänst. Alltid gratis och ej bindande.

Genom smarta sökfilter kan besökaren på BYGG.se snabbt hitta rätt och sparar på så vis både tid och pengar och företaget som erbjuder rätt service eller produkt sticker ut i en uppsjö av leverantörer och tillverkare och blir på så vis mer synligt för kunderna.

När du lägger till ditt företag på BYGG.se skapas en unik profil synlig och sökbar för alla kunder som är i behov av just er service eller produkt.

Lägg till ditt företag på BYGG.se genom att fylla i vårt formulär så hjälper vi dig. 

Planerar du att bygga nytt hus och söker efter en hustillverkare eller en husleverantör? Hos BYGG.se listar vi alla Sveriges tillverkare och leverantörer av enplanshus, tvåplanshus, parhus, gästhus, generationsboende, attefallshus och allt däremellan.

Du söker och jämför hustillverkare helt gratis och utan förpliktelser hos BYGG.se. Se omdömen och jämför priser för att hitta billigast hustillverkare nära dig. Genom våra smarta sökfilter blir det enklare för dig att hitta just det hus du söker, oavsett om det är ett trähus eller ett stenhus, eller ett hus som levereras nyckelfärdigt eller som byggsats. 

Läs våra tips och artiklar om att bygga nytt hus eller bli medlem i vår facebookgrupp som är Sveriges största inom bygg och inredning, där du får kontakt med och lär dig av andra som själva byggt nytt.

Ja, hos BYGG.se hittar du alla attefallshus i vår lista över alla Sveriges hustillverkare och husleverantörer.

Ska du köpa ett attefallshus för användning som gästhus, hemmakontor, garage, lekrum eller förvaring? Genom att använda vår sök- och jämförelsetjänst hittar du bäst attefallshus för dina behov och din budget. Jämför omdömen av hustillverkare och hitta billigast attefallshus i vår lista över alla hustillverkare i landet.

Att använda BYGG.se är förstås helt kostnadsfritt och ej bindande.