hudikhus
Hudikhus

Hudikhus

Hudikhus har lång erfarenhet och med engagemang, medvetenhet, flexibilitet och trygghet hjälper de dig att ta fram och bygga det hus du drömmer om.

79 Fritidshus20 Fjällhus

Besök tillverkaren

Fritidshus

Om Hudikhus

FirmanamnHudikhus AB
Organisationsnummer
Anställda
Omsättning
Resultat
Bokslut
Registreringsår
Bygg hus sedan
Försäljningskontor

Allmänt

Färdigställda hus
Antal husmodeller99
Entreprenadform
Levererar till
Leveranstid
Möjligt ändra husmodellJa
Bygger enligt kundens ritningNej
Säljer hus med oinredd övervåningNej
Tillhandahåller tomterNej

Kontaktuppgifter

Webbplatshttps://www.hudikhus.se/
Telefon0650-100 08
E-postkontakt@hudikhus.se
GatuadressBox 111
Postnummer824 23
OrtHudiksvall

Priser

Visar priser på hemsidanJa

Konstruktion

Typ av hus
Grundkonstruktion
Konstruktion ytterväggarTrä
Installationszon i ytterväggJa
OSB/liknande bakom gipsskivaJa
Konstruktion mellanväggarGips isolerad
Konstruktion bjälklagTrä, Betong
Konstruktion yttertakRåspont
Fasadmaterial
Material fönsterTrä, Aluminium
FönsterleverantörSP Fönster
KöksleverantörValfritt
Möjligt att byta ut köketJa
Helkaklat badrumJa

Isolering

Tjocklek isolering grund300 mm
Tjocklek isolering yttervägg185-235 mm
Isoleringsmaterial ytterväggGlasull
Tjocklek isolering tak350 mm
Isoleringsmaterial takGlasull
Skivor eller lösull takLösull

Energi

Olika energiklasser valbart
U-värde fönster0.9
ProvtryckningJa, tillval
Distribution värme plan 1Vattenburen golvvärme
Distribution värme plan 2Golvvärme
Värmekälla standardFrånluftsvärmepump
Värmekällor tillval

Ventilation

Typ av ventilationF (Mekanisk frånluft), FX (Mekanisk frånluft med återvinning), FT (Mekanisk från och tilluft), FTX (Mekanisk från och tilluft med värmeåtervinning)

Hudikhus Omdömen

Var först med att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor om Hudikhus

Funderar du över att köpa nytt hus? Då har du säkert många frågor gällande pris, leveranstider, husmodeller, visningshus och material. Finn svar på några av de vanligaste frågorna gällande just denna hustillverkare här bredvid.

Hudikhus samarbetar med byggnadsentreprenörer över hela landet. Detta gör att du kan välja helt själv hur mycket, eller lite, hjälp du vill ha. Du kan välja allt från att montera huset själv, till nyckelfärdigt – och allt däremellan.

Alla Hudikhus modeller kan man se som utgångspunkter och det är vanligt att göra förändringar i till exempel planlösning och fönsterstorlekar. Det går också att förlänga eller förkorta husen i steg om 60 cm. Hudikhus hjälper gärna till att hitta en husmodell som passar just er tomt och familj.

Även om Hudikhus modeller i första hand är ritade som fritidshus så går det att göra anpassningar för att möta de ytterligare krav som ställs på hus för permanentboende. Det handlar i första hand om tillgänglighetskrav, vilket kan påverka möjligheterna att utforma planlösningen. Hudikhus diskuterar gärna vad som gäller för just den husmodell ni är intresserade av.

Ja, det finns visningshus i Stockholm och i Göteborg. I Stockholm, närmare bestämt på visningshusområdet Nybygget i Arlandastad, finns tre stycken visningshus av modellerna Ängnö 23-81, Gotland 27-113 och Alster 102. På området Husknuten i Västra Frölunda, Göteborg, finns också två stycken visningshus, av modellerna Ängnö 23-81 och Gotland 27-113E. Dessa hus kan man se vid specifika dagar och tider varje vecka. På Hudikhus hemsida finns tiderna för respektive visningshusområde, och det är också möjligt att kontakta en av Hudikhus säljare om man vill boka en visning utanför ordinarie öppettider.

Det som är mest intressant är totalkostnaden för hela ert byggprojekt, och Hudikhus gör gärna en produktionskalkyl till er utifrån den plats ni ska bygga på och de förhållanden som råder där. På Hudikhus hemsida redovisas ett pris för husets byggsats och om ni begär offert kommer Hudikhus att kontakta er för att ta fram en produktionskalkyl.

Många av Hudikhus kunder gör en del av arbetet själva, till exempel utvändig målning. Om ni vill sköta ert bygge själva så kan Hudikhus hjälpa till att hitta en byggare som åtminstone gör huset utvändigt klart, så kan ni ta över efter det.