Om BYGG.se

En tjänst, alla lösningar

På BYGG.se gör vi det enklare att bygga nytt, bygga ut och renovera. Vi samlar alla seriösa byggföretag och hantverkare du behöver och gör det enklare att jämföra omdömen, priser och husmodeller. Hos BYGG.se hittar du till exempel alla modeller av nyckelfärdiga attefallshus, rekommenderade elektriker, hustillverkare som levererar byggsatser, företag som levererar badrumsinredning och allt däremellan. Finn inspiration i våra artiklar, läs om nyheter och lär dig om hur ett byggprojekt går till i våra guider.

Bli även medlem i vår grupp på facebook som är den största i landet inom inredning och bygg! Dela med dig av dina erfarenheter och lär dig av andras, finn stöd och få svar på dina frågor.

Sök och finn byggföretag

BYGG.se erbjuder marknadens främsta söktjänst inom bygg och inredning. Hos oss finner du som vill bygga nytt eller renovera alla seriösa byggföretag och hantverkare i landet. Genom våra unika smarta sökfilter går det snabbare och enklare att finna just det företag som passar dina behov bäst.

Fyll i vad du söker, filtrera sökresultaten efter önskemål och finn just det du behöver, där du behöver det. Det är självklart helt gratis att använda våra tjänster och du kontaktar och sänder offerter helt utan förpliktelser. Jämför priser, leveransvillkor och omdömen innan du bestämmer dig. BYGG.se finns här för att hjälpa dig genom hela processen från idé till inflyttningsklart hem.

Artiklar, guider och tips

BYGG.se är inte bara en söktjänst för att du som är intresserad av att bygga nytt, bygga om eller förbättra ditt hem eller trädgård enklare ska finna rätt byggföretag eller leverantör, vi önskar även samla all information man som kund kan behöva innan man beslutar sig för vilket byggföretag man ska anlita.

Bland våra artiklar och i våra guider får du lära dig hur ROT-avdraget går till, vilket attefallshus som uppfyller just dina behov, vad man bör tänka på när man anlitar till exempel en målare eller elektriker samt vad man ska tänka på vid kontakt med olika myndigheter. Vi önskar göra byggbranschen mer tillgänglig och lättförståelig för alla.

Kontakta oss

Har du frågor om hur vi jobbar på BYGG.se, vill veta mer om hur man samarbetar med oss, hur ditt företag kan bli mer synligt på vår sida, tips gällande vad vi borde skriva om i våra guider, eller endast önskar dela med dig av synpunkter gällande vår tjänst är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Du kan även ringa oss, Anders Lindsborg på 073 351 83 31

BYGG.se Sverige AB
Artillerigatan 6
114 41 Stockholm