Meny
Meny
StartsidanOm oss

Om oss

Att hitta ett bra byggföretag kan vara en jobbig process, men med oss på Bygg.se blir det enklare. Vi samlar byggföretag i vår sökkatalog för att göra det smidigare för dig. Du hittar bland annat snickare, målare och hantverkare men även elektriker, helt enkelt alla Sveriges byggföretag, på en och samma sida. Dessutom publicerar vi artiklar med tips inför målning och bygg samt information om till exempel ROT-avdrag.

Sökkatalog för byggföretag

Bygg.se är en söktjänst där du kan hitta byggföretagen du behöver för till exempel renoveringen eller ombyggnaden. Vi har en komplett katalog över seriösa byggföretag i Sverige för att du på ett smidigt sätt ska kunna hitta ett i närheten av dig. Det finns många olika byggföretag och det kan vara svårt att veta vilka som är seriösa, vi gör jobbet åt dig och du kan välja fritt ur vår katalog.

Skillnaden mellan oss på Bygg.se och andra sidor är att du enbart hittar byggföretag i vår sökkatalog. Dessutom hittar du alla typer av byggföretag här vilket är bra ifall du behöver flera typer av hantverkare eller professioner till hjälp. Om du till exempel gör en köksrenovering kan du behöva både målare, snickare och elektriker till hjälp, ibland även rörläggare. När du använder vår sökkatalog hittar du allt det och ännu mer.

Projektguider och tips

Bygg.se är inte enbart en sökkatalog för byggföretag, vi är även en informationsportal. Här hittar du en stor mängd artiklar som kan vara till hjälp innan du påbörjar byggprojektet du planerar, om till exempel ROT-avdraget. Med ROT-avdraget sparar du pengar på arbetskostnaden, vilket oftast är den dyraste delen av kostnaden vid anlitande av hantverkare. Du kan som mest få 30 procent av arbetskostnaden i avdrag och det är byggföretaget som sköter allt.

Vi har också artiklar rörande vad du bör tänka på innan du anlitar exempelvis en målare eller elektriker, för att få ett bra samarbete. Du kan alltid begära en offert samt att få referenser för tidigare utförda arbeten. Båda dessa alternativ ger dig en trygghet som kund och de bör utnyttjas. Alla kan använda sig av vår sökkatalog.

Kontakta oss

Om ni skulle ha frågor till oss på Bygg.se är ni välkomna att kontakta oss. Vi svarar gärna på frågor eller tar emot feedback om hemsidan. Vi finns till för våra besökare och vårt mål är att bidra till en trygg byggsektor för privatpersoner och företag. Innan du anlitar ett byggföretag bör du ta del av våra artiklar för att lära dig mer, samt välja ett av de företag som finns i vår katalog.