företag

Vill du att ditt företag ska synas på BYGG.se?

BYGG.se skapades för att hjälpa kunder och professionella bygg- och leverantörsföretag att hitta varandra. Enkelt och kostnadsfritt för besökare.

Lägg till ditt företag för att synas på BYGG.se

På BYGG.se finner köpstarka kunder alla tillverkare, leverantörer och hantverkare som behövs vid en renovering eller ett nybygge. 

BYGG.se är den främsta tjänsten för jämförelse av till exempel hustillverkare, där kunden på ett enkelt och snabbt sätt, med hjälp av våra smarta sökfilter, kommer i kontakt med de företag den söker.

Genom att lägga till ditt företag på BYGG.se skapas en unik profil synlig och sökbar för alla kunder som är i behov av just er service eller produkt.

Fyll i dina uppgifter:


Vill du synas i Sveriges största Facebook-grupp inom Inredning & Bygg med över 221 000 medlemmar?

BYGG.se driver Sveriges största grupp inom inredning och bygg, som även är den fjärde största facebookgruppen i landet. Gruppen med över 221 000 medlemmar växer med runt 1000 medlemmar i månaden, där över 80 % av medlemmarna är aktiva i gruppen varje månad.

Upptäck och bli medlem i gruppen här.

Kontakta oss för att få reda på mer gällande samarbetsformer eller ladda ner vårt sponsorkit med mer information här.

Du kan även ringa Anders Lindsborg på 073 351 83 31

Vanliga frågor

Har du frågor gällande samarbeten med BYGG.se, vår facebookgrupp, eller vill veta mer om oss? Läs svar på de vanligaste frågorna om våra tjänster här bredvid, eller kontakta oss direkt via mejl eller chatt.

BYGG.se är ett register där alla landets företag, stora som små, inom bygg och inredning samlas, med syftet att besökaren lättare ska finna just de företag eller den produkt den är i behov av. Genom smarta sökfilter kan besökaren på BYGG.se snabbt hitta rätt och sparar på så vis både tid och pengar, och företaget som erbjuder rätt service eller produkt sticker ut i en uppsjö av leverantörer och tillverkare och blir på så vis mer synligt för kunderna.

Lägg till ditt företag på BYGG.se genom att fylla i formuläret här ovan eller kontakta oss så hjälper vi dig. 

BYGG.se är och kommer alltid att vara helt kostnadsfritt för besökaren att använda. Är du ett företag är det även helt kostnadsfritt att synas på sidan och i sökresultat. För ökad synlighet i sökresultat, på sidan och i vår facebookgrupp, kontakta oss eller ladda ner vårt sponsorkit med mer information här.