polhus

Polhus

Polhus levererar prisvärda byggsatser av hög kvalitet, till dig som söker trähus som är snabba och enkla att montera.

23 Fritidshus45 Attefallshus15 Bastuhus7 Carport16 Garage8 Lusthus3 Garden Office43 Friggebod

Besök tillverkaren

Attefallshus

Friggebod

Om Polhus

Firmanamn Polhus AB
Organisationsnummer 556624-0296
Anställda
Omsättning
Resultat
Bokslut
Registreringsår
Bygg hus sedan
Försäljningskontor

Allmänt

Färdigställda hus
Antal husmodeller 160
Leveranstid 10 dagar
Anpassa hus
Köp av enbart ritning

Kontaktuppgifter

Webbplats https://www.polhus.se
Telefon 0200120310
E-post info@polhus.se
Gatuadress Amiralsgatan 20
Postnummer 211 55
Ort Malmö

Priser

Visar priser på hemsidan

Polhus Omdömen

Var först med att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor om hus från Polhus

Funderar du över att köpa nytt hus? Då har du säkert många frågor gällande pris, leveranstider, husmodeller, visningshus och material. Finn svar på några av de vanligaste frågorna gällande just denna hustillverkare här bredvid.

När du köper en byggsats från Polhus väljer du som kund färg på ditt hus samt takbeläggning. Du kan även välja tillval som isoleringspaket och olika modeller av fönster och dörrar.

Beställer du produkter från Polhus till ett värde över 990 kronor ingår leverans till kundens adress, med undantag för leveranser till orter med begränsad framkomlighet, som öar.

Det är kunden själv som ansvarar för att ta reda på att framkomligheten även är möjlig för tung last vid köp av hus från Polhus.

När man köper ett hus ingår vanligtvis lossning på lossningsplats gällande ett område inom maximalt tio meter från transportfordonet, detta vid lossning med kranbil.

Priset på en monteringsfärdig byggsats för en friggebod kostar från runt 20 000 kronor för den enklaste varianten på endast sex kvadratmeter och upp till 72 490 kronor för en större modell med fler tillval.

Fritidshus från Polhus kostar från 79 990 kronor för fritidshuset Elba på 21,84 kvadratmeter med liten terrass, upp till 590 900 kronor för fritidshuset Carl-Philip på 79,9 kvadratmeter. Även dessa levereras som byggsats för montering på egen hand eller med hjälp av entreprenör. Byggsatserna levereras omålade.

Pris på attefallshus är från 124 990 kronor och upp, även de flesta attefallshus från Polhus levereras som byggsats och utan t.ex. isolering och stuprör. Dessa finns som tillval. Vissa attefallshus från Polhus kan levereras monterade, men inredning sörjer kunden själv för.

Polhus erbjuder byggsatser som kunden själv monterar ihop med hjälp av de medföljande manualerna. I paketet med byggsats följer allt material med, samt ritningar och anvisningar för bygget. Man bör vanligtvis vara minst två personer när man ska montera sin byggsats.

Genom att polhus attefallshus och fritidshus levereras som byggsats blir dessa även billigare i inköp jämfört med nyckelfärdiga hus. Det går förstås betydligt snabbare än att bygga med lösvirke.