Sök jobb hos BYGG.se

Lediga jobb just nu (1):


Fullstack / back-end utvecklare sökes till BYGG.se

Är du intresserad av att bygga och utveckla nya funktioner? Är du intresserad av att jobba på ett mindre företag där du själv bestämmer hur saker ska byggas?

BYGG.se lanserades under 2020 och har på kort tid tagit sig högt upp i sökmotorerna. Vi söker nu efter en fullstack / back-end utvecklare som vill hjälpa till att lyfta BYGG.se till ännu högre höjder, till den heltäckande site vi har i planerna för alla som är intresserade av renovering och husbyggen!

Som fullstack / back-end utvecklare blir du navet runt vår sida för att bygga nya funktioner, utveckla existerande och se till så att sidan levererar i form av prestanda mm.

Sidan är idag baserad på PHP, MySQL, JavaScript samt WordPress.

Det finns stor möjlighet för dig att själva forma din roll på det sättet som du vill – både vad gäller ansvarområden, utvecklingsmiljö/tekniker & arbetstider. Vi sitter på ett kontorshotell vid Telefonplan, Stockholm men du kan jobba där det passar dig bäst. Vi behöver dock träffas åtminstone 1 gång per vecka.

Vad vi tror du behöver för att lyckas i denna roll är:

· Du har minst 2 års tidigare erfarenhet som PHP utvecklare
· Du har erfarenhet av att jobba mot API:er
· Du har erfarenhet av att jobba med Web scraping
· Du kan hantera många bollar i luften
· Du är strukturerad och kreativ
· Du är genuint intresserad av utveckling och vill alltid lära dig mer och utmana dig själv

Start
Omgående

Skicka ett email till jobb@bygg.se där du berättar om dig själv, dina kunskaper, när en ev. anställning kan starta samt ungefärligt löneanspråk.