Sök jobb hos BYGG.se

Lediga jobb just nu (2):


Sociala Media Manger sökes till BYGG.se

Brinner du för kommunikation och sociala medier? Gillar du att följa trender inom bygg, hem och inredning? Vill du sätta strategi för hur vi ska jobba med sociala medier för BYGG.se och arbete med att publicera och hantera innehåll i våra kanaler?

BYGG.se lanserades under 2020 och riktar sig till alla som ska bygga hus, renovera, inreda eller vill få råd och tips i gör-det-själv projekt. BYGG.se driver även Sveriges fjärde största Facebook-grupp med 219 000 medlemmar. Vi söker nu efter en person kan ta ansvar för vår närvaro i sociala medier och vill hjälpa till att lyfta BYGG.se till ännu högre höjder.

Som ansvarig för sociala medier blir du navet runt våra sociala medier där du ansvarar för att sätta strategin samt löpande leverera mätbara resultat. Vi vill att du ansvarar för att hantera och utveckla våra kanaler, skapa och publicera innehåll, både i form av text, bild och rörligt. Du ansvarar även för att följa upp och analysera resultatet.

Vad vi tror du behöver för att lyckas i denna roll är:

· Du har god erfarenhet av digital kommunikation och sociala medier
· Du förstår hur du ska kommunicera för att nå ut till olika målgrupper
· Du har en god känsla för vad som är en bra text och grundläggande kunskaper i redigering
· Du har ett intresse för inredning, renovering och husbyggen
· Du är självgående, strukturerad och kreativ
· Du talar och skriver perfekt svenska

Det finns stor möjlighet för dig att själv forma din roll vad gäller arbetstider och anställningsform (frilansare eller anställd). Vi uppskattar arbetet till en deltidsroll om cirka en dags arbete i veckan (20% av heltid).

Vi sitter på ett kontorshotell vid Telefonplan, Stockholm men du kan jobba där det passar dig bäst. Det kommer dock krävas att vi träffas till och från.

Berätta lite om dig själv, dina kunskaper och erfarenhet samt ungefärligt löneanspråk i din ansökan.

Start omgående.

Fullstack / back-end utvecklare sökes till BYGG.se

Är du intresserad av att bygga och utveckla nya funktioner? Är du intresserad av att jobba på ett mindre företag där du själv bestämmer hur saker ska byggas?

BYGG.se lanserades under 2020 och har på kort tid tagit sig högt upp i sökmotorerna. Vi söker nu efter en fullstack / back-end utvecklare som vill hjälpa till att lyfta BYGG.se till ännu högre höjder, till den heltäckande site vi har i planerna för alla som är intresserade av renovering och husbyggen!

Som fullstack / back-end utvecklare blir du navet runt vår sida för att bygga nya funktioner, utveckla existerande och se till så att sidan levererar i form av prestanda mm.

Sidan är idag baserad på PHP, MySQL, JavaScript samt WordPress.

Det finns stor möjlighet för dig att själva forma din roll på det sättet som du vill – både vad gäller ansvarområden, utvecklingsmiljö/tekniker & arbetstider. Vi sitter på ett kontorshotell vid Telefonplan, Stockholm men du kan jobba där det passar dig bäst. Vi behöver dock träffas åtminstone 1 gång per vecka.

Vad vi tror du behöver för att lyckas i denna roll är:

· Du har minst 2 års tidigare erfarenhet som PHP utvecklare
· Du har erfarenhet av att jobba mot API:er
· Du har erfarenhet av att jobba med Web scraping
· Du kan hantera många bollar i luften
· Du är strukturerad och kreativ
· Du är genuint intresserad av utveckling och vill alltid lära dig mer och utmana dig själv

Start
Omgående

Skicka ett email till jobb@bygg.se där du berättar om dig själv, dina kunskaper, när en ev. anställning kan starta samt ungefärligt löneanspråk.