Rådgivning

Byggrådgivning i

mobilen

Vad händer om hantverkaren inte utför det som är avtalat? Hur vet jag om offerten stämmer eller om det saknas något? Och hur åtgärdar jag ett golv som rest sig? Här får du rådgivning med en expert via telefonsamtal.

Boka möte

299 kr för 20 min

Om tjänsten

Behöver du snabbt få hjälp med en byggrelaterad fråga? Då kan du boka tid med vår rådgivare. Vår expert ringer upp dig och hjälper dig med dina frågor. Berätta om ditt projekt så hjälper vår rådgivare dig lösa problemet.

Specifika frågor

Det kan vara svårt att hitta svaret på specifika byggnadsfrågor på nätet. Via vår rådgivningstjänst får du prata med en erfaren hantverkare som svarar på just din fråga.

Nya infallsvinklar

Förutom att du får svar på din fråga får du även möjlighet att bolla idéer och få förslag på förbättringsåtgärder.

Få hjälp snabbt

Kanske behöver du hjälp att tyda en offert? Eller kanske behöver du veta hur du monterar en särskild byggnadsdel på rätt sätt? Vår expert hjälper dig direkt i telefonen.

Boka möte

Fyll i vilken dag och tid som passar för ett samtal. Skriv även i namn, mejladress och vad frågan gäller. Då hinner vår rådgivare förbereda sig inför samtalet för att ge dig den bästa rådgivningen. Betala smidigt och säkert med kort och signera med BankID.

Hur fungerar det?

Beskriv din fråga

Skriv i korthet vad din fråga gäller.

Boka möte

Boka ett datum och en tid som passar dig.

Få rådgivning

Vår rådgivare ringer dig så att du kan berätta och få hjälp.

Områden vi inte erbjuder

Vår rådgivare är expert inom byggrelaterade frågor. Följande områden kan vi dock inte hjälpa till med.

  • Beräkningar. Även om vi i många fall kan hjälpa dig även med den här typen av frågor kan vi inte garantera rådgivning om beräkningar. Det kan exempelvis handla om exakt materialåtgång eller exakta priser.
  • Specifika områden. Har du en komplicerad fråga inom ett mycket snävt område? Om vi inte kan svara på din fråga och hjälpa dig får du full återbetalning.

Vanliga frågor och svar

Först bokar du ett datum och en tid som passar dig. I bokningen beskriver du vad frågan gäller och fyller i dina kontaktuppgifter. Du betalar tryggt med kort och signerar med BankID. Vår rådgivare ringer sedan upp dig på bestämd tid via ett videosamtal.

299 kronor för 20 minuter och 399 kr för 40 minuters videosamtal med vår expert.

Ja, alla bygg- och renoveringsrelaterade frågor. Får du inte svar på din fråga får du full återbetalning.

20 minuter.

Du betalar med kort och signerar med BankID.