Ta kontroll över ditt företags sida på BYGG.se

Fyll i era uppgifter


Gratis
0 kr/mån
Bas
249 kr/mån
(Betalas årsvis)
Premium
299 kr/mån
(Betalas årsvis)

BYGG.se profilsida

En egen sida med relevant information om ert företag, till exempel när ni grundades, vilken typ av tjänster ni erbjuder och liknande. Här finns både information om försäkringar, kreditvärdighet och eventuella certifieringar.

Hamna högst upp i vårt sökresultat

Våra betalande företag hamnar högst upp i sökningen som kunden gör.

Bjuda in tidigare kunder att lämna omdöme

De flesta potentiella kunder vill läsa omdömen innan de bestämmer sig för ett företag. Utan att läsa tidigare recensioner och omdömen blir det svårt att bilda sig en uppfattning om ett företag. Ju flera positiva omdömen, desto större chans är det att kunden väljer just ert företag. Det är därför viktigt att be tidigare kunder lämna omdömen.

Möjlighet att besvara omdömen

Lika viktigt som det är med kundomdömen är det förstås för ert företag att kunna svara på kommentarerna. Red ut eventuella missförstånd och visa andra potentiella kunder hur ni hanterar problem. Det är även trevligt att kunna svara på ett fint omdöme, något som också visar er kundkänsla och service.

Länk till er hemsida (SEO vänlig)

Ur en sökoptimeringssynpunkt är länkar in till er sida från externa källor effektivt. Öka trafiken till er sida samtidigt som ni får in rätt typ av kunder. Vi skapar en direktlänk på er profilsida på Bygg.se som kunden kan klicka sig vidare med. Länken ligger högt upp på er profilsida och är väl synlig.

Lägg till er logotyp

Utan en logotyp på profilsidan känns företaget inte lika seriöst. Se till att kunden känner igen er genom er logga. Vi lägger den högst upp på profilsidan och den är även synlig på andra sökträffar med ert namn, till exempel på söksidan för hantverkare inom er bransch.

Lägg till text under ”Om oss”

Beskriv ert företag på ett kort och koncist sätt så att nya kunder kan lära känna er bättre. Information som när ni grundades, vilken typ av projekt ni åtagit er tidigare samt annan relevant information hjälper till att sälja in er verksamhet till nya kunder. Som betalande medlemsföretag får ni själva bestämma hur texten ska utformas. Kanske vill ni lyfta fram något särskilt?

Välj upp till 3 kategorier ditt företag ska synas under

Som betalande företag är det ni själva som väljer exakt under vilka kategorier ni ska synas. Är ni en snickarfirma som arbetar med både golvläggning och bullerdämpning? Välj i så fall de kategorierna så att kunder som behöver era tjänster kan hitta er. Utan den här tjänsten kommer ni synas under er SNI-kod (den näringsgrensindelning ni fått när ni startade företaget), vilket inte alltid stämmer överens med de tjänster ni faktiskt erbjuder.

Välj upp till 5 städer ditt företag ska synas under

Är företaget verksamt i flera städer? Se till att ni det syns tydligt. Den här förmånen innebär att ert företag får välja upp till 5 städer där ni syns. Söker en kund på en av de städerna ni valt kommer företaget att synas där. Utan den här förmånen finns risken att kunderna missar er.

Lägg till bilder från tidigare projekt

När kunder letar efter en hustillverkare är det viktigt att det finns en ordentlig portfolio med bilder från tidigare husbyggen. Kunden kan då se er stil, tidigare projekt och vilken kvalitet ni levererar. Som betalande medlemsföretag väljer ni själva vilka bilder ni vill ha. Kanske är ni särskilt stolta över något projekt?

Möjlighet att köpa nyhetsplats på BYGG.se

Berätta mer ingående om era tjänster eller presentera en nyhet för potentiella kunder genom våra nyhetsartiklar. Genom att informera mer om ert företag och era tjänster kan ni nå ut till betydligt fler kunder. Nyheter syns även på förstasidan på Bygg.se.