CA-Boden

Levererar byggsatser av svenskt kvalitetsvirke för fritidshus, stugor, attefallshus och friggebodar över hela landet.

18 Attefallshus20 Fritidshus8 Friggebod

Om CA-Boden

FirmanamnCA Boden
Organisationsnummer556746-3624
Anställda
Omsättning
Resultat
Bokslut
Registreringsår
Bygg hus sedan
Försäljningskontor

Allmänt

Färdigställda hus
Antal husmodeller46
Leveranstid4-8 veckor
Anpassa husJa
Köp av enbart ritning

Kontaktuppgifter

Webbplatshttps://www.caboden.se
Telefon061121790
E-postinfo@caboden.se
GatuadressFiskaregatan 11
Postnummer871 33
OrtHärnösand

Priser

Visar priser på hemsidan

CA-Boden Omdömen

Var först med att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor om hus från CA-Boden

Funderar du över att köpa nytt hus? Då har du säkert många frågor gällande pris, leveranstider, husmodeller, visningshus och material. Finn svar på några av de vanligaste frågorna gällande just denna hustillverkare här bredvid.

Leveranstiden när man beställer ett hus från CA-Boden beror bland annat på husets storlek, vilka tillval man gjort och vilken säsong man beställer huset. Vanligtvis är det mycket att göra från mars till augusti så beställer man utanför denna period kan leveransen i vissa fall ske snabbare. Vanligtvis tar det mellan fyra och sex veckor att få ett attefallshus från CA-Boden, den så kallade Mega-serien tar mellan fem och sju veckor, medan Mebi-serien tar mellan sex och åtta veckor från beställning till leverans.

Tänk på att det alltid tillkommer tid för förberedelse av mark, grund och anslutningar till el och VVS, samt tid för ansökan och godkännande av bygglov.

CA-Boden levererar inte nyckelfärdiga hus, vilket återspeglas i priserna. CA-Boden gör inte markarbeten eller anlägger grunder och ansluter inte heller till el, vatten eller avlopp.

CA-Boden åtar sig för närvarande inga uppdrag gällande resning eller montering av hus, men erbjuder teknisk support på telefon för den som beslutat sig för att försöka montera huset på egen hand.

En byggsats för friggeboden Småland på 7,5 kvadratmeter kostar från 33 000 kronor och upp, beroende på tillägg.

Önskar man ett större hus, som modellen Sjövik, kostar detta från 320 300 kronor och upp.

Vanligtvis ingår transport fram till platsen där huset ska byggas, om vägen är framkomlig med lastbil, eller annan lossningsplats. CA-Boden ansvarar inte för lossning med lastmaskin, det ansvarar man som kund själv för (lossningen av huset får ej ske manuellt).