Attefallsteamet

Erbjuder nyckelfärdiga attefallshus av miljövänliga naturmaterial. Attefallsteamet bygger med hållbar framtid i fokus.

2 Fritidshus9 Attefallshus1 Poolhus

Om Attefallsteamet

FirmanamnAttefallsteamet
Organisationsnummer
Anställda
Omsättning
Resultat
Bokslut
Registreringsår
Bygg hus sedan
Försäljningskontor

Allmänt

Färdigställda hus
Antal husmodeller12
Leveranstid4-8 veckor
Anpassa hus
Köp av enbart ritning

Kontaktuppgifter

Webbplatshttps://www.attefallsteamet.se
Telefon08362828
E-postinfo@attefallsteamet.se
GatuadressNybygget 101
Postnummer191 65
OrtArlandastad

Priser

Visar priser på hemsidan

Attefallsteamet Omdömen

Var först med att lämna ett omdöme.

Vanliga frågor om hus från AttefallsTeamet

Funderar du över att köpa nytt hus? Då har du säkert många frågor gällande pris, leveranstider, husmodeller, visningshus och material. Finn svar på några av de vanligaste frågorna gällande just denna hustillverkare här bredvid.

När man köper hus från AttefallsTeamet ingår leverans till Nynäshamn med omnejd (plus tio mils avstånd). Till andra orter tillkommer en avgift för leverans.

Husen levereras alltid nyckelfärdiga och välisolerade och med de överenskomna specifikationerna för den valda husmodellen.

Lossning och lyftkran ingår i priset till ett värde upp till 10 000 kronor. Vid högre kostnad för lossning tillkommer en avgift.

Bygganmälan och kontakt med kommunen ingår i priset, medan kommunens avgifter betalas av beställaren.

Leveranstid för ett hus från AttefallsTeamet är mellan sex och tio veckor, beroende på vilken sorts hus man beställt och vilka materialval man gjort. 

Avgifter som man ska räkna med när man köper ett attefallshus, förutom själva kostnaden för det faktiska huset, är avgifter till kommunen, anslutning till el, avlopp och vatten, samt arbete med grunden. 

En bred uppskattning av dessa priser, som varierar beroende på var i landet man bor och hur omfattande arbetet med marken är, är en kostnad mellan 2000 kronor och 15 000 kronor i avgifter till kommunen, anslutning av el och VVS kostar ofta mellan 5 000 kronor och 30 000 kronor, och grunden kan kosta allt mellan 20 000 kronor och 70 000 kronor.

AttefallsTeamet lämnar tio års garanti på själva husets konstruktion, tak, fönster och dörrar. När det kommer till garanti gällande vitvaror, varmvattenberedare och badrumsporslin är det olika beroende på vilken leverantör eller tillverkare som produkterna kommer från. Det är tillverkaren som då står för garantin och den varierar vanligtvis mellan ett år och upp till fem år.